O NAMA

Spremnost na brzu reakciju, tačnost i pouzdanost

MI VAM NUDIMO KVALITET

Nord Star d.o.o. osnovana je 2005 godine u Jelahu, Tešanj.Obzirom na uložena sredstva i trud Nord Star je danas izrastao u najvećeg uvoznika skutera i motocikala u Bosni i Hercegovini. Nord Star se bavi uvozom i distribucijom skutera, motocikala, atv vozila, rezervnih dijelova i opreme. Posredstvom naše distributivne i servisne mreže prisutni smo na području čitave Bosne i Hercegovine. Početkom 2007. godine otvorena je nova poslovna zgrada Nord Stara površine 2000 m2 na vrlo atraktivnoj lokaciji uz magistralni put M-4 (Doboj-Teslić-Banja Luka) u mjestu Matuzići općina Doboj Jug.

automotive
Početkom 2008. godine potpisali smo strateški ugovor o ekskluzivnom zastupništvu za BIH svjetski poznatih marki motocikala Keeway,Joyrace i Benelli. U sklopu zgrade je moderni servisni centar, skladište ,veleprodaja motocikala, veleprodaja i maloprodaja rezervnih dijelova i opreme i veliki prodajni salon. Početkom 2011. godine smo izgradili novu skladišnu zgradu površine od 500 m2 na istoj lokaciji Matuzići, Doboj Jug.


Jedan od najopremljenih Auto servisa u regiji zvanično je počeo sa radom 02.12.2014. god u sklopu naše poslovne zgrade u Matuzićima, Doboj Jug. Bosch Car Servis Nord Star nudi pouzdane i kvalitetne auto mehaničarske usluge za sve vrste vozila. Serviseri sa dugogodišnjim radnim iskustvom i najnovije tehnologije u svijetu auto industrije garant su uspješnog i kvalitetnog rada.Kompletna oprema je vrhunskog kvaliteta i europskih proizvođača poput Ravaglioli,Bosch,Robinair,Spin,KS Tools,Wurth i dr. Također posjedujemo najmoderniju opremu za dijagnostiku i servisiranje svih vrsta vozila.

USLUGE KOJE VAM NUDIMO

SERVIS AUTOMOBILA
PRODAJA SKUTERA
MOTO REZERVNI DIJELOVI
MOTO SERVIS
NAJAM POSLOVNIH PROSTORA
scroll up